Xenical is voor personen met fors overgewicht. De feiten op een rijtje.

Xenical voor mensen met overgewicht is een afslankmiddel wat goed werkt. Mensen trachten op alle mogelijke manieren af te slanken. Het is moeilijk te weten te komen welke manier de beste is. Want op het begin bij een normaal dieet val je altijd zeer gemakkelijk af.


dieet

Dat is vanzelfsprekend maar als na een paar kilo ineens niets meer gebeurd begin je toch wel lichtjes te panikeren op de weegschaal. En dan beginnen de moeilijkheden, je begint aan jezelf te twijfelen, je denkt ben ik goed bezig? Wat moet ik nog meer doen om af te vallen, of nog erger, je valt terug in je oude gewoontes.


Soms doe je het heel goed bij het afslanken en vermager je lichtjes iedere week, dit is natuurlijk een hele goede structuur en ingesteldheid van jezelf. Het is beter dat je 5 kilo wil afvallen op 3 maand dan 5 kilo op 2 weken. Natuurlijk is de laatse optie niet goed en deze moet je dan ook zeker vermijden!


Te intensief dieten leidt tot vermindering van energie, calorieen, duizeligheid enzovoort Zo zijn er dus diverse dieeten dat wordt aangeraden zoals een koolhydraatarm dieet, soepdieet of men gaat zelf drastisch over naar een gastric bypass. Is het allemaal nodig?


Wat te doen om gewicht af te vallen en ook te behouden


Wat kun je doen om gewicht af te vallen en ook te behouden? Misschien is Xenical iets voor u? Xenical (Orlistat) is een vermageringspil voor mensen met overgewicht en men wordt aanbevolen dit te combineren met een caloriearm dieet.

Als men met deze kuur begint, dan is het cruciaal dat je het uiteraard blijft volhouden. Xenical is buitengewoon geschikt voor volwassenen maar kan niet worden gebruikt door zwangere vrouwen. Het is de bedoeling dat na ongeveer 3 maanden dat je 10 a 12 procent afgevallen bent.


Hoe werkt Xenical en de bijwerkingen?


Xenical werkt zeer intensief. Wanneer je jouw middag of avondmaal wil eten, neem je ongeveer 15 minuten alvorens oraal een pil in. De pil zorgt (meer info) ervoor dat ingeval je teveel vet eet, dit afscheid. Soms kan dit diarree teweegbrengen.

Soms zijn er mensen die wat winderig zijn en ineens een lichte afscheiding van diarree meekrijgen. Zorg dientengevolge altijd ervoor dat je extra ondergoed bij je hebt. Deze neveneffecten komen niet bij een ieder voor maar beter voorbereid dan niet. Na afloop van de Xenical kuur moet je wel een gezonde levensvorm er op na gaan houden. Gezond eten is essentieel.


ls dit niet gebeurt kan er een jojo effect optreden na geringe tijd. Dit kan uiteraard nooit de bedoeling zijn Derhalve een goede raad. zodra je hier aan begint moet je ook leren omschakelen in je eetgewoontes..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *